Pikolinos

Filter
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
 1. Pikolinos
  Connelly hoge hak bootie decoratie ring
  As low as € 159,95
 2. Pikolinos
  Huesca blokhak ronde carre leest laarsje
  As low as € 159,95
 3. Pikolinos
  Malaga 8950 kort laarsje feston steek
  As low as € 149,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina

Pikolinos is een Spaans schoenenmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige lederen schoenen en accessoires. Hier zijn enkele kenmerken van Pikolinos schoenen:

 1. Spaans vakmanschap: Pikolinos hecht veel waarde aan traditioneel Spaans vakmanschap. De schoenen worden met de hand gemaakt door vakbekwame ambachtslieden, wat resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten.

 2. Lederen materialen: Pikolinos staat bekend om het gebruik van hoogwaardig leer voor hun schoenen. Ze selecteren zorgvuldig materialen om comfortabele, duurzame en stijlvolle schoenen te produceren.

 3. Milieubewustzijn: Het merk heeft aandacht voor milieubewustzijn en probeert duurzame praktijken te implementeren in hun productieprocessen. Dit kan onder andere betrekking hebben op het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

 4. Comfort en stijl: Pikolinos streeft ernaar schoenen te creëren die niet alleen modieus zijn, maar ook comfortabel om te dragen. Ze besteden aandacht aan details zoals demping en ergonomisch ontwerp.