Ruilen & retourneren

Het kan gebeuren dat u achteraf toch niet blij met uw aankoop bent. Geen probleem. U kunt altijd het paar omruilen voor iets anders. Als u niets anders kunt vinden krijgt u uiteraard uw geld van ons terug. Het terug sturen doet u zoals is beschreven onder het hoofdstuk Retour.

Is iets onduidelijk? Mail ons: webshop@bronkhorstschoenen.nl

Retourneren

  1. Retourperiode: U kunt het artikel tot 14 dagen na de afleverdatum retourneren als het niet aan uw verwachtingen voldoet.
  2. Retourvoorwaarden: Alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten worden geaccepteerd.
  3. Retourproces: U kunt het pakket retourneren bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Bij afgifte ontvangt u een bewijs, dat u moet bewaren voor eventuele vragen over de status van uw retourzending. U kunt het artikel ook in de winkel retourneren. U krijgt dan direct uw geld terug of u kunt dan eventueel het artikel omruilen voor een ander geschikt paar.
  4. Risico en kosten: De kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
  5. Terugbetaling: Zodra de retourzending is ontvangen en gecontroleerd, wordt het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw bankrekening. U ontvangt een creditnota per e-mail.